Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Αναστεναγμός

Προχώρησα προς την έξοδο του κτηρίου ζαλισμένος από τους συνειρμούς και της παροδικές σκέψεις.Τίποτα ουσιαστικό δεν σκεφτόμουν, άναψα το πρώτο τσιγάρο της ημέρας και ένιωσα τον καπνό να διαπερνά τον εγκέφαλο μου, προσδίδοντας μου την γνωστή κάλπικη χαλάρωση.
Έχω μπουχτίσει.Αυτό είναι όλο, μία αποτυχημένη εξέταση με λύγισε.Νιώθω πως δεν έχω άλλη δύναμη.Είναι κάποιες φορές που δεν θέλω να σηκωθώ το πρωί από το κρεβάτι, να πατήσω στην ανιαρή ξεθωριασμένη πραγματικότητα που μόνο να απογοητεύει και να αποδυναμώνει ξέρει.
"Έρχομαι" του γράφω απλά και κλείνω το κινητό.Αυτόν χρειάζομαι τώρα,να σβήσει με τον ιδρώτα του την φωτιά της απελπισίας μου γιατί τα δικά μου δάκρυα σταμάτησαν προπολού.Του συμπεριφέρθηκα άσχημα.Το ξέρω.Μα άμα δεν χτυπήσει το κύμα της οργής μου τον άνθρωπο πού έχω δίπλα μου τότε ποιος θα ακούσει τον παφλασμό της αγανάκτησης μου;
Πολλές φορές δεν ξέρω τι θέλω, δεν έχω μάθει να ξεκαθαρίζω τα πράγματα στην ζωή μου, έχω την τέχνη να τα αφήνω να αιωρούνται μέχρι που με πνίγουν και αποχωρώ.Δεν θα το κάνω αυτήν την φορά, δεν αξίζει να ματώσει άλλη μια καρδιά για τις δικές μου βεβιασμένες αποφάσεις.Του είπα τι δεν μ'αρέσει.Το τι με ικανοποιεί είναι περίπλοκο, δεν το ξέρω ούτε ο ίδιος μου, και ας έχω περάσει άπειρα βράδια ξάγρυπνος στο σκοτεινό κελί μου ψάχνοντας για απαντήσεις.Είναι από τις λίγες φορές που έχω καλό συναίσθημα για κάποιον και ας λένε όλοι ότι δεν ταιριάζουμε, ότι δεν είναι του επιπέδου μου και τα γνωστά κλισέ.Τώρα που αποδέχτηκα εγώ τις καταστάσεις κανείς δεν μπορεί ούτε και νοητά να μας κάνει να χωρίσουμε....

''Meine Damen und Herren am Gleis 5 Willkommen in Wiesbaden.Nächste Fahrgelegenheiten....''

7 σχόλια:

  1. Πολλοί μας έχουμε αυτή τη δυσκολία στο να καταλάβουμε τι θέλουμε. Και το χειρότερο είναι να νομίζεις πως θέλεις κάτι αλλά να μην είσαι σίγουρος. Πότε ξεμπερδεύεις; Χμ, δεν ξέρω. Έρχεται μάλλον εκείνη η στιγμή που απλά το ξέρουμε, απλά καταλαβαίνουμε.

    Να είσαι πάντα καλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγόρι μου, άσε τα επίπεδα!!! χεχε
    Αν ξέρεις ότι μπορείς να στηριχτείς, γίνετε ένα και συνεχίστε, θα νιώσεις και εσύ καλύτερα..
    Ίσως έχετε πολλά περισσότερα κοινά απ' όσο φαντάζεσαι..
    Χαίρομαι γιατί συνειδητοποιείς και μόνος σου την κατάσταση σιγά σιγά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ακολουθησε το συναισθημα σου , ειναι ο μονος οδηγος , ετσι κι αλλιως εσυ θα το λουστεις οτι κι αν κανεις , οι αλλοι ας κανουν τα δικα τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι μπράβο ρε συ! Μην ακούς κανέναν! Οι πραγματικοί φίλοι εξάλλου είναι για να μας συμπαραστέκονται στη ζωή και όχι για να μας προστατεύουν από αυτή!!!

    PS : Τρελαίνομαι για τέτοιες θαρραλέες εξομολογήσεις!!! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ παιδιά για την συμπαράσταση σας.Το κείμενο μου βγήτε αυθόρμητο χθές την νύχτα με μία ψηλορημαγμένη ψυχολογία......Χαίρομαι που με διαβάζεται.....να'σται όλοι σας πάντα καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ματια μου ποιος μπορει με σιγουρια να πει με ποιον ταιριαζεις και οχι? Μεχρι μια μερα να σβησεις τα φωτα και να κλεισεις την πορτα ειναι ο ανθρωπος σου.. Ως τοτε, αν ερθει εκεινη η ωρα, ριχνεις ενα βλεμμα και λες "Oh bite ME"

    Tänker ofta på dig. Kram

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ στα Γερμανικά ξέρω μόνο το Ιχ λίμπετιχ και νομίζω είναι το "Σ' αγαπώ" τέσπα... Μην μασάς, τα μαθήματα είναι μαθήματα!
    Καλή εβδομάδα και όλα να σου πάνε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Άρεσαν...